top of page

SAMARBETSPARTNER

FÖRENING 

AFUM

Aktiviteter För Unga Människor

Tanken med föreningen är att skapa och möjliggöra barn-och ungas behov av kultur- och sportinriktad verksamhet på fritiden. En sysselsättning där de kan bli sedda och stärka individens egen självkänsla. En social trygghet i en mångkulturell miljö!

ORGANISATION

KFUM

Organisationen är engagerad i många verksamheter som låter unga människor växa och må bra. Vi är del av två världsrörelser som har vuxit till att involvera ca 70 miljoner människor i över 130 länder. våra uppdrag och förpliktelser till våra unga i samhället, är att vi gemensamt tar ett socialt ansvar, Tillsammans med fler samarbetspartner i olika områden. 

FÖRETAG IJOM

Utför admin-tjänster och ansvarar för lokal och personal. Bidrar för en god möjlighet till föreningar  för ett socialt engagemang 

DANSSTUDION 

Dansstudion ligger i centrala Nacka på värmdövägen 195. Det finns parkeringsgarage. 3 timmar gratis. Dansstudion är anpassad både för stora och små. I stora bankvalvet finns studion.

Studion är till för sångundervisningen, inspelningar, musikklipp eller varför inte konsten att hantera ett instrument och skapa musik och sångtexter.

TILLSAMMANS GÖR VI DET 

AUKTORISERAD KULTURKURSER / UPPDRAGSGIVARE:     

Nacka Kommun / Kulturenheten

UPPHANDLINGSAVTAL / UPPDRAGSGIVARE:                

Nacka Kommun / Utbildningsenheten

bottom of page