I Nacka FORUM

SNÖVIT

KLICKA PÅ VIDEON! Det ska gå........

SNÖVIT SCEN 1

forts. scen 2

forts. scen 3

SNÖVIT SCEN 2

SNÖVIT SCEN 3

Extra nummer

Hej!

Jag, Elisabeth ber om ursäkt från leverantörens vägnar, om att det tog så långt tid att leverera ett inspelad filmuppdrag som skulle vara snyggt och proffsigt innan jul! Personligen hade jag inte ”mage” att skicka den gjorda filmen som blev klart långt efter juldagarna. Med tanke på alla fel och något tråkigt upplägg från ”han” filmaren som lovade det bästa :-(

Detta med mina 39 år i branschen inom showbusiness kändes det som ett ned slag. Det positiva är att jag har lärt mig något nytt när det gäller seendet i filmklippning och utgått ifrån mina önskemål av detaljer. Med all film/foto material vi begärde in, tog jag personligen tag i arbetet och gjorde hela förarbetet. Sedan lämnade jag över till en fantastiskt vän/ pappa till en av deltagarna som har finslipat och justerat vissa effekter som blev klart nu. Min lycka är att genom filmen få dela glädjen, gemenskapen och samhörigheten här på musikalen från alla åldrar i musikalproduktionen för att sätta ihop en berättelse. Eftersom filmen är stor så måste vi dela upp den och den finns på en länk på youtoub idag. Se nedan…….

COVID-19

Vi har alla haft covid-19 emot oss som är ett världsproblematik men vi som organisation gör vad vi kan för att se till att våra barn och unga ska få undvika utanförskap och rastlöshet som kan leda till psykiskt ohälsa bl.a. En aktivitet är så viktigt oavsett vad och träffa andra kamrater ser vi som jobbar ger många motiverade deltagare en personlig utveckling och glädje.

Vi är fortfarande tacksamma för det arbete vi gör som ledare och uppdragsgivare.

Vi brinner för att dela våra erfarenheter och se deltagarna växa i sin personliga utveckling inom sin aktivitet.

LÄNKARNA TILL SNÖVIT:

scen 1.

https://youtu.be/mfspL6YIMMU

Scen 2.

https://youtu.be/p95eBhYdNtA

forts. scen 2.

https://youtu.be/fuFh9TwLcgk

Scen 3.

https://youtu.be/Zw72b_yELgI

forts. scen 3

https://youtu.be/NoQM7fAX1ho

Extra nummer:

https://youtu.be/QDDq6WNyxx4